top of page
Jager Uitvaartbegeleiding wensen vastleggen

Samen leggen we jouw wensen vast

Denk je na over jouw eigen uitvaart of die van een dierbare? We staan voor je klaar om je te informeren en jouw wensen duidelijk te krijgen. Of het nu gaat om de grote lijnen of de kleinste details, jij hebt de regie in handen. We nemen de tijd om met je in gesprek te gaan. De keuzes die je maakt, brengen niet alleen rust voor jou, maar bieden ook houvast voor nabestaanden in de toekomst.

Jager Uitvaartbegeleiding foto inzicht in uitvaartkosten
Jager Uitvaartbegeleiding foto inzicht in uitvaartkosten

Inzicht in de kosten voor
een uitvaart

Wil je weten wat de kosten van een uitvaart zijn? Het is een veelgestelde vraag, begrijpelijk. Bij Jager Uitvaartbegeleiding is elke uitvaart uniek en de kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals begraven of cremeren, het aantal gasten en de locatie van het afscheid. Voor meer informatie en een persoonlijke toelichting, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

We zijn er om je te helpen.

Jager Uitvaartbegeleiding logo element
Jager Uitvaartbegeleiding  cremeren

Begraven

De keuze tussen begraven en cremeren is heel persoonlijk. Soms kiest men voor begraven om zo dichtbij een eerder overleden dierbare te zijn, bijvoorbeeld met een familiegraf. Voor velen biedt begraven de mogelijkheid om een speciale gedenkplek te creëren voor degenen die achterblijven - een blijvend symbool en een plek om te koesteren. Het is een plek die tastbaar is en de herinneringen levend houdt.

Cremeren

In de regio Dronten zien we steeds vaker dat mensen voor cremeren kiezen. Soms komt deze keuze voort uit traditie of religieuze overwegingen, terwijl anderen het gevoel hebben dat cremeren de cirkel van het leven op een passende manier afrondt. Praktische overwegingen spelen ook een rol, waarbij cremeren vaak goedkoper is dan begraven. 

Natuurbegraven

In sommige Nederlandse natuurgebieden vind je speciale natuurbegraafplaatsen. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, niet alleen vanwege duurzaamheid, maar ook omdat het rust en verbondenheid met de natuur biedt. Er gelden specifieke voorschriften, zoals biologisch afbreekbare kleding en kisten. Traditionele grafmonumenten zijn niet toegestaan, maar vaak kun je wel een eenvoudig houten bordje plaatsen. Op deze begraafplaatsen ervaar je de kalme sfeer van de natuur en heb je de vrijheid om zelf een plek te kiezen die je passend vindt.

bottom of page