top of page
Jager Uitvaartbegeleiding Adscheidshuis De Morinel Dronten

Het Afscheidshuis

Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest ingrijpende momenten in ons leven.

Bij Jager Uitvaartbegeleiding begrijpen we het belang van troost en steun in deze moeilijke tijden. In het hart van Dronten biedt ons Afscheidshuis aan de Morinel een warme en gastvrije omgeving. De warme inrichting met zachte kleuren en comfortabele zitplaatsen geeft een gevoel van geborgenheid. In plaats van een traditionele uitvaartlocatie, is Het Afscheidshuis eerder een plek waar herinneringen worden gedeeld en troost wordt gevonden.

Ruimte voor afscheid

Bij Jager Uitvaartbegeleiding willen we afscheid nemen zo troostrijk mogelijk maken. Voel je welkom in Het Afscheidshuis aan De Morinel, waar je, als alternatief voor een uitvaartcentrum of thuisopbaring, 24/7 terecht kunt om op jouw eigen wijze afscheid te nemen, in een huiselijke omgeving waar bezoek welkom is.Centraal gelegen in Dronten is ons Afscheidshuis goed bereikbaar voor lokale en externe gasten.

Voel je welkom, voel je thuis

Het Afscheidshuis heeft eigen opbaarkamers en een huiskamer waar vrienden en familie herinneringen delen en steun bij elkaar vinden. Boven is er een sfeervolle ruimte voor samenkomst na de uitvaart, met goede  cateringfaciliteiten. Nabestaanden kunnen hier de dag afsluiten in een warme en gastvrije omgeving. Het is goed te weten dat de kosten voor opbaring in ons Afscheidshuis in Dronten significant lager zijn dan bij andere uitvaartcentra. We begrijpen dat elke situatie uniek is en staan open voor jouw wensen. Laten we samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Jager Uitvaartbegeleiding Adscheidshuis De Morinel Dronten bovenetage
Jager Uitvaartbegeleiding Adscheidshuis De Morinel Dronten Loop Living Cocoon duurzaam afscheid
Jager Uitvaartbegeleiding Adscheidshuis De Morinel Dronten interieur
Jager Uitvaartbegeleiding Adscheidshuis De Morinel Dronten woonkamer voor nabestaanden

Troost en herinnering,
welkom in Het Afscheidshuis

Afscheid nemen is een onvermijdelijk onderdeel van het leven, wij zijn er er om deze momenten zo troostrijk mogelijk te maken. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze reis van afscheid nemen en herinneringen delen. Voel je wekom in Het Afscheidshuis.

Jager Uitvaartbegeleiding Dronten logo element
bottom of page